Sinterklaas Nieuws RTV Purmerend van start!RTV Purmerend zendt vanaf maandag 11 november zes dagen achter elkaar het eigen lokale Purmerends Sinterklaas Nieuws uit. De afgelopen maanden is er door een groot team vrijwilligers en lokale ondernemers hard gewerkt aan de in totaal 6 nieuwe afleveringen. De goede Sint zet zondag 17 november weer voet aan wal in Purmerend. RTV Purmerend gaat deze feestelijke gebeurtenis wederom live uitzenden.

Spannend Sinterklaas Nieuws uit Purmerend!

Het beloofd weer een spannende serie te worden. Zo zou er onderweg naar Purmerend iemand aan boord zijn geklommen en het is maar de vraag of diegene hierbij goede  bedoelingen heeft… Ook worden er veel gebouwen gesloopt in Purmerend en het lijkt er op dat ook het Pietenhuis er aan moet geloven. In het Purmerendse Sinterklaas Nieuws moet dus ook nog eens gezocht worden naar een nieuw Pietenhuis, maar of dat allemaal wel gaat lukken…

Het Purmerendse Sinterklaas Nieuws is een lokale productie en bedoeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De serie wordt vanaf maandag 11 november zes dagen achter elkaar uitgezonden om 16:00 uur, met een herhaling om 17:00 en 18:00 uur en om 07:30 en 08:30 uur de volgende ochtend. Dit is te bekijken via Ziggo kanaal 336 of KPN kanaal 1390. Daarnaast is  de serie te volgen via de Facebookpagina, website en het YouTube-kanaal van de omroep.

Ook de Intocht van Sinterklaas in Purmerend is weer live te volgen via de lokale mediaorganisatie. Houdt voor uitzendtijden de website van RTV Purmerend in de gaten.