Shaun het Schaap viert 10-jarig jubileum in Theater de Purmaryn


Al 10 jaar lang genieten kinderen van de avonturen die het pientere schaap Shaun en de komische kudde beleven op de boerderij. Ter ere van dit beestachtig leuke jubileum vindt op zondag 17 december een extra feestelijke theatervoorstelling plaats van Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd in Theater de Purmaryn in Purmerend.

Ieder kind krijgt deze middag een Shaun het Schaap doeboek en na afloop van de voorstelling is er een uitgebreide meet and greet met de hele cast.

Tijdens deze voorstelling komen alle bekende personages uit de TV-serie tot leven. Producer, zanger en componist Brownie Dutch heeft de theatervoorstelling, waar net als in de succesvolle TV-serie niet gesproken wordt, voorzien van een moderne sound, goede liedjes en grappen in de audio. Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd is een bijzondere, muzikale voorstelling boordevol humor!

Over de voorstelling

In de theatervoorstelling Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd, heeft hond Bitzer zijn oog laten vallen op de mysterieuze gast Victoria. Is Victoria een schaap of toch een hond? En waarom is Victoria opeens op de boerderij? Shaun merkt dat deze onverwachte gast voor opschudding zorgt bij zijn vrienden op de Mossy Bottom Farm. Wanneer Bitzer zich wel heel verliefd gaat gedragen, grijpt Shaun in… Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd neemt jong en oud mee in een mooi, bij vlagen ontroerend, maar bovenal grappig avontuur dat zich afspeelt op en rond de boerderij.

 

Zondag 17 december om 14.00 uur in Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend

Geschikt vanaf 4 jaar

Tickets zijn te bestellen via www.depurmaryn.nl vanaf € 17,00