Seniorenwandeling (65+) in herfstsferen het Purmerbos


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdag 12 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een wandeling in het mooie Purmerbos. Deze ochtend wordt begeleid door Inga Tessel van het Staatsbosbeheer en staat geheel in het teken van de prachtige herfst. Wandel met ons mee en laat u verrassen door alle paddenstoelen die nu volop in het bos staan.

Wandeling met gids
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is op een rustig tempo met meerdere stopmomenten. Onderwijl vertelt Inga veel over het beheer van het Purmerbos en over de herfst. De route gaat door het kabouterbos, omdat daar veel paddenstoelen staan, die Inga graag laat zien. De paden zijn modderig en honden zijn niet toegestaan in het kabouterbos.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie
De wandeling vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 10 tot 12 uur bij het Purmerbos. Verzamelen vanaf 09:30 uur bij parkeerplaats de Populier, waar de koffie/thee klaar staat. Vanwege de modderige paden graag passend schoeisel aantrekken. De kosten bedragen € 5,- welke u contant afrekent voor aanvang van de wandeling (graag gepast i.v.m. de wandeling). U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397. In het geval dat wij vanwege zeer slecht weer de wandeling moeten annuleren, nemen wij de avond daarvoor contact met u op.