Scholieren organiseren benefietconcert Music For Amref in P3


Jiska Blank, Roan Bosman, Justin Dekker en Marina Amin hebben van hun school (het DaVinci College) de opdracht gekregen om een werkstuk te maken. Dat mondde tevens  uit in het organiseren van een Music For Amref, dat zal plaatsvinden op 16 februari. 

 

Hier hun verhaal: “Toen wij afgelopen jaar in contact kwamen met Amref Flying Doctors, raakte het ons dat de Afrikaanse jonge vrouwen niet dezelfde kansen krijgen die wij hebben in Nederland. Scholing en medische zorg is vanzelfsprekend geworden, in onze Westerse, echter niet in de Afrikaanse, samenleving. Wij willen met de opbrengst van onze actie iets van deze vanzelfsprekendheid delen met zoveel mogelijk jonge vrouwen in Afrika. Misschien bieden wij deze vrouwen en hun kinderen, door Amref Flying Doctors te steunen, een glimp van een betere toekomst. Dit beweegt ons om een benefietconcert ten bate van Amref Flying Doctors te organiseren. Dit concert, Music For Amref, zal plaatsvinden op 16 februari 2018 van 20:00- tot 01:00 uur in P3, poppodium, te Purmerend.

De opbrengst van het benefietconcert wordt via Amref Flying Doctors, onder andere, besteedt aan een betere gezondheidszorg voor de jonge Afrikaanse vrouwen. Als u een kaartje koopt, steunt u dit goede doel en maakt u voor veel gezinnen in Afrika een verschil. Gepaard met dit kaartje ontvangt u, bij de ingang van P3 op 16 februari, een lootje voor de loterij. De prijzen van deze loterij zullen in januari op onze facebook-pagina, instagram account en website geplaatst worden. Dus volg ons daar om op de hoogte te blijven!”

Instagram account: Musicforamref
Facebook-pagina: Music For Amref
Website: www.musicforamref.nl

Hier kunt u meer informatie vinden over het doel en de activiteiten. U kunt ons ook volgen op Snapchat, musicforamref. Hier plaatsen ze regelmatig filmpjes of foto’s over het project. Tevens kunt u nog op amref.nl meer informatie vinden over de hulpverlening in Afrika.