Schaatslessen IJsclub Purmerend weer van start


Het Schaats seizoen komt eraan en inschrijven voor de schaats lessen is gestart en geschikt voor alle leeftijden.

Schaatsen, een sport die iedereen wilt beheersen voor als er natuurlijs is. Vanaf zaterdag 3 oktober gaan de schaats lessen weer starten voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar. Voor de Jeugd van 13 tot 18 jaar worden lessen op vrijdag avond vanaf 2 oktober van 19:00 tot 20:00 uur gegeven. Ook Toerschaatsen voor volwassenen (18 -80 jaar) gaat starten op de maandag avond vanaf 28 september van 21:00 – 22:15 uur en de vrijdag avond vanaf 2 oktober van 19:00 tot 20:00 uur. Schaats lessen worden gegeven in Hoorn op IJsbaan de Westfries, ruim een kwartier vanaf Purmerend per auto en vrij parkeren.
Ook kennismaken met de schaatssport kan met een proefles. Graag aanmelden via de website van de IJs en Inline Skate club https://www.ijseninlineskateclub.nl/contact/ Ook direct inschrijven kan ook natuurlijk via de Website.

Tijdens de lessen zijn er huur schaatsen verkrijgbaar bij “Van der Woude Sport” op de ijsbaan. Handschoenen zijn verplicht op de ijsbaan en een helm wordt geadviseerd.

De IJs en Inline Skate Club Purmerend vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van schaatsen, er zijn lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde schaatsers van alle leeftijden en niveaus. Gedurende de winter periode worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals vrijschaatsen met collega verenigingen en er gaan leden naar de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk voor de uitdaging van 200 km.

De natuur ijsbaan van de IJs en Inline-skateclub Purmerend, De Purmerring, is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen. Vlakbij het Kinderparadijs en de Modelbouwclub Waterland. Meer informatie is ook te vinden op https://www.ijseninlineskateclub.nl