Samen smartlappen zingen (65+)


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige en muzikale activiteit voor senioren (65+). Na de succesvolle smartlappenworkshop met Joki Beerendonk, neemt zangeres Gillyan, bekend van vele activiteiten in Purmerend, u deze ochtend al zingend mee naar de Amsterdamse Grachten, naar Brandend Zand of Bij ons in de Jordaan. 

Smartlappen zingen
Een ochtend lekker meedeinen, een polonaise wandelen, neuriën of uit volle borst meezingen met behulp van een zangbundel? Het kan en mag allemaal! Zangervaring is beslist niet nodig. We maken er met zijn allen een hele gezellige ochtend van! Een lekker kopje koffie/thee met een bijbehorende lekkernij hoort er vanzelfsprekend bij.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen.  Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie
De zangactiviteit vindt plaats op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. U bent vanaf 09.30 uur welkom. Uw bijdrage van € 5,- betaalt u contant voor aanvang van de activiteit. U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397.