Rondje van de zaak – Een theatrale wandeltocht met een hoog ontmoetingsgehalte


Zeven schrijvers / regisseurs van Theaterstichting Puik schreven voor maar liefst dertig spelers zeven scènes en diverse theatrale acts voor een theatrale wandeling door het hartje van de binnenstad van Purmerend.  Onderweg zullen op diverse locaties, uit open ramen en in etalages diverse acts te bewonderen zijn. Centraal thema is ‘de ontmoeting’.

De route gaat via Lunchroom De Oorsprong (peperstraat), via Kinki Kapper (peperstraat), Decohome De Wolf (peperstraat/kerkstraat), jongerensociëteit De Duiventil (kerkstraat), Hellenberg Woningen (dubbele Buurt) en via de Koemarkt naar Proeflokaal Bakker (koemarkt) waar de tocht eindigt.

Onderweg zullen op diverse locaties, uit open ramen en in etalages diverse acts te bewonderen zijn. Centraal thema is ‘de ontmoeting’.

Ontmoeten is een fijne bezigheid. Al sinds Eva een date had met Adam in het paradijs, heeft iedereen op aarde heel wat af-geontmoet. En waar het allemaal toe moet leiden? En wie er verschijnen?

De leukste der ontmoetingen zijn diegene die je niet verwacht. Laat Puik nou net dàt in petto hebben voor u! Verwacht het onverwachte. Ontmoet het onverwachte.

Laat u meevoeren door onze lieftallige gidsen op een reis door hartje Purmerend.

U moet niets, maar ontmoet van alles!

Speeldata:

Vrijdag 20 oktober – start om 19.30 uur

Zaterdag 21 oktober – start om 13.00 uur en 16.00 uur

Vrijdag 3 november – start om 19.30 uur

Zaterdag 4 november – start om 13.00 uur en 16.00 uur

Vrijdag 17 november – start om 19.30 uur

Zaterdag 18 november – start om 13.00 uur en 16.00 uur

Startpunt: Lunchroom De Oorsprong, Peperstraat 23, Purmerend – de wandeling eindigt bij Proeflokaal Bakker op de Koemarkt

Reserveren Kaarten kosten € 12,50, bel 06-18651896 of mail naar p.zuurveld58@gmail.com. Toegankelijkheid voor rolstoelers is in overleg mogelijk! Per tocht kunnen 20 toeschouwers mee, vooraf kaarten reserveren is aangeraden. Meer informatie via www.puiktheater.nl en volg Puik op facebook theaterstichtingpuik