Rommelmarkt in Overwhere Noord


Na een geslaagde eerste editie van de rommelmarkt vorig jaar, staat er nu een 2de editie gepland van de Rommelmarkt in Overwhere Noord.

Liefhebbers van leuke, originele en tweedehands spullen kunnen zondag 30 juni de gezellige rommelmarkt bezoeken in Overwhere Noord.Het begint bij de  M.L. Kingweg nr 1 t/m 23 en daarna verder de woonwijk in van het einde van de Burg. D. Kooimanweg, Gruttostraat en de Tureluurhof.

Van 10:00u – 15:00u is er een gezellige verkoop van onder andere kleding, speelgoed, zelfgemaakte producten en allerlei andere leuke accessoires. Deze worden aangeboden vanuit de eigen voortuinen te herkennen aan vrolijke ballonnen en vlaggenlijnen.

Verder is er voor jong en oud ook veel plezier te beleven aan leuke activiteiten. Zo staat er een heuse Fotocaravan van Fotobelevenis, waar je te gekke foto’s kan maken. Je kan worden geschminkt tot prachtige prinses of stoere piraat en nog los gaan met veren etc voor in je haren. Ook verzorgen meerdere tuinen voor overheerlijke hapjes en drankjes.