Rolstoelbasketbal terug van weggeweest


rolstoelbasketbal in purmerendNa een onderbreking van een paar jaar maakt Early Bird zich weer sterk voor rolstoelbasketbal in Purmerend. Je kunt je weer aanmelden. Ook als je last hebt van een zware knie- of enkelblessure is de trainingsgroep een prima mogelijkheid om te blijven sporten.

Een aantal enthousiastelingen heeft een trai­ningsgroep geformeerd die wekelijks op woensdag van 18.00 – 19.30 in sporthal De Karekiet bezig is. Deze groep is op zoek naar mensen die mee willen trainen. Iedereen die wil, kan meedoen. Wellicht kan er in de toekomst in competitieverband worden gespeeld.

Heb je zin om regelmatig een balletje te gooien en ben je aan een rolstoel gebonden, dan is dit een uitgelezen kans. Ook als je last hebt van een zware knie- of enkelblessure is de trainingsgroep een prima mogelijkheid om te blijven sporten. Om te kunnen rolstoelbasketballen heb je uiteraard een sportrolstoel nodig. Voor degenen die het een keer willen proberen, heeft Early Bird een aantal van deze rolstoelen klaar staan.

Early Bird is aangesloten bij Special Forces. Samen met onder meer Spurd en andere sportverenigingen wil Special Forces het aangepast sportaanbod in Purmerend uitbreiden voor mensen die dat nodig hebben.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Birgit Telman, tel.: 0299-427930 e-mail: rolstoel@earlybird.nl.