Rockkoor Let’s Rock zoekt zangers en zangeressen voor jubileumconcert


Rockkoor Let’s Rock uit Purmerend bestaat in april 12½ jaar. Reden genoeg om dit jubileum te vieren tijdens het jaarlijkse concert op zondag 2 april a.s. in P3 in Purmerend.   Voor dit project, dat in totaal 10 weken in beslag zal nemen, zoeken zij enthousiaste zangers en zangeressen.

 

Als extraatje op dit jubileumconcert wil onze dirigent Peter Wagenaar een speciaal projectkoor laten optreden. Het doel van dit project is om mensen tussen de ca. 30 en 40 jaar enthousiast te maken voor het zingen in een koor. In dit geval voor het zingen in “Het stoerste koor van Waterland”!

Bij voldoende aanmeldingen zal dit koor vanaf 1 februari a.s. starten met repeteren op woensdagavond van 19.30u-20.15u. in gebouw De Boomgaard-Zuidoostbeemster. Aansluitend zal het koor optreden tijdens het jubileumconcert van Let’s Rock. Meedoen met dit projectkoor kost in totaal €30,00.

In 2004 werd Let’s Rock opgericht. Het koor heeft er vanaf het begin naar gestreefd om elk jaar een eigen concert te geven. Dat vond vaak plaats in Poptempel P3. Let’s Rock heeft meegedaan aan veel festivals binnen en buiten de regio, zoals de jaarlijkse Paradiso Korendagen en het feestelijke Rock and Run in Amsterdam.

Door de jaren heen is er het een en ander veranderd in het koor. Het koor zingt inmiddels niet meer met drie stemgroepen maar met vier. De mannen hebben een eigen partij gekregen. Zij kunnen nog altijd enthousiaste “koorlega’s” gebruiken!

Het koor staat onder leiding van dirigent/arrangeur Peter Wagenaar en treedt tegenwoordig altijd op met de eigen live band, die om de week samen met het koor repeteert.

Aanmelden voor het projectkoor èn voor het rockkoor kan via:  info@rockkoorletsrock.nl

Voor meer informatie zie ook de website: www.rockkoorletsrock.nl