Rock ’n Roll night op RIP event!


rock n roll in purmerend-page-001Het is weer juni. Voor RIP [Rock In Purmerend] event betekent dat extra uitpakken en de zomer vieren. Dit jaar met een Rock ’n Roll themafeest en BBQ.

Met optredens van Wildebeast, Rhinorino en Riverbank Revelations.

RIP [Rock In Purmerend] is elke twee maanden, een event met vette acties, geweldige bands en meer! Het event wordt georganiseerd door diverse vrijwilligers. Zij regelen de bands, doen de promotie en alles wat er bij de avond komt kijken.

Dit is niet zomaar een editie. Luidt met ons de zomer in op de BBQ vanaf 17:00 uur en swing mee op de bands vanaf 21:00 uur. Entree bedraagd €2,50 zoals gewoonlijk. BBQ kost niet extra, wel word verzocht om zelf ook wat mee te nemen. Ook deze avond hebben wij drie te gekke bands voor jullie. Houdt de facebook in de gaten over verder nieuws voor deze editie! Natuurlijk is onze crew in thema gekleed, kom jij ook in je jaren 40/50 look?

Bands

Wildebeast ; deze rock ’n roll band komt uit Utrecht met maar één doel, ongegeneerd hard knallen en jullie allen meenemen in deze energieke show! Rhinorino is een trio uit Utrecht dat ‘sexy stoner rock ’n roll’ maakt. Ook zij zullen jullie deze avond lekker laten swingen. De vier jonge gasten van Riverbank Revelations komen de avond aanvullen met blues/rock ’n roll uit Haarlem. Zij zijn onder ander beinvloed door Chuck Berry en Johnny Cash. Wees erbij op 24 juni!

Op 24 juni vanaf 21:00 uur in Com-ic aan de Grotenhuysweg 2.
17:00- 21:00 BBQ, 21:00 – 0:30 Bands
Entree: €2,50Over Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!
Blijf op de hoogte van alles rondom de RIP Events  www.facebook.com/ripevent