Rock in Purmerend – tribute ‘Rust luid Lemmy’


Rockin Purmerend Rust Luid Lemmy Kilminster Motorhead tributeOp 5 februari organiseert Rock in Purmerend de tribute avond ‘Rust luid Lemmy’ ter ere van Lemmy Kilmister. De gehele opbrengst van deze avond gaat naar het KWF. Deze tribute avond is voor iedereen die, op verzoek van Motörhead, luid afscheid wilt nemen.

Om 20:00 uur gaan de deuren open van jongerencentrum Com-ic. Gezien het ‘Rust luid Lemmy’ tribute een initiatief is om gezamelijk afscheid te nemen, zal er ook spreektijd zijn voor fans. Iedereen die hier behoefte aan heeft kan op dit moment spreken of iets aandragen. Als speciale actie bedraagt de entree deze avond €2,-.

Rob de Jong fotografie zal deze avond een fotoreportage maken. Iedereen die bijdraagt aan deze avond doet dat belangeloos als eer aan Lemmy en voor het KWF.

Deze avond worden er optredens verzorgd door Panic Tape en Got it! Zij zullen deze avond Motörhead nummers en eigen nummers spelen, die zij opdragen aan Lemmy. Panic Tape is een panic rock band uit Purmerend, zij combineren diverse genres en hebben een energieke houding op het podium. Got it! is een coverband uit Aalsmeer. Hoewel Motörhead gewoonlijk niet in hun showcase past passen ze deze toch aan voor het tribute.

Maar dat is nog lang niet alles! Er zal een kraam staan met werken van diverse kunstenaars. Ook hiervan gaat de opbrengst naar het KWF. Voor kramen zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Natuurlijk is deze avond niet compleet zonder een toast op Lemmy. Bij entree schenken wij dan ook iedereen een kleine ‘Lemmy’ (Jack Daniels en Cola).

Blijf op de hoogte via ripevent.nl