RIP [Rock In Purmerend] – metal edition


rip metal night in purmerendOp 28 augustus gaat RIP [Rock In Purmerend] event weer knallen, dit keer met een metal editie. Deze avond komen de  drie bands Bloid, Bloodgod, en Black iedereen omverblazen!

RIP [Rock In Purmerend] is elke twee maanden, een event met vette acties, geweldige bands en meer! Het event is geheel non-profit en word georganiseerd door vrijwilligers. Zij worden daarin gesponsord door Clup Welzijn en Shudder.

Op 28 augustus, om 20:00 uur bij jongerencentrum Com-ic, Grotenhuysweg 2, Purmerend.

ripevent2013@gmail.com. Blijf op de hoogte via ripevent.nl
https://www.facebook.com/shuddershop


Shudder
Natuurlijk is ook sponsor Shudder aanwezig met de vetste sieraden, leuke spullen en natuurlijk RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Over Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!

Foto: van Asselt Perspectives (aangeleverd)