RIP Female Fronted Halloween party!


Rip halloween purmerend posterOp 23 oktober is er een knallende halloween party van RIP [Rock in Purmerend].

En nog wel Female Fronted, waarbij de dames de show stelen!Om 20:00 uur gaan de deuren open van jongerencentrum Com-ic aan de Grotenhuijsweg 2 in Purmerend!.

rip rock in purmerendDe Heidepopjes, meiden  uit Purmerend die er een feest van komen maken zoals de Heideroosjes dat zouden doen! De band Chigurh komt vanuit Waalwijk naar ons toe om hun niet te definiëren muziek te laten horen, een combinatie van metal en rock met hun eigen sound! Synergy Protocol maakt progressieve metal met een 80’s twist. Kom lekker met ze mee feesten deze avond!

Er is weer een kostuum wedstrijd met prachtige zelfgemaakte prijzen en de leukste acties! Kom met je kostuum en vrienden op de foto, geniet van de hapjes en feest mee! Dit jaar hebben wij extra leuk nieuws. Deze editie word tevens onze eerste Female Fronted editie met diverse genres.

Datum: 23 Oktober. Locatie: Jongerencentrum Com-ic, grotenhuysweg 2 te Purmerend. Tijd: 20:00 – 0:30 uur

Bands: Chigurh, Synergy Protocol, Heidepopjes

Blijf op de hoogte via ripevent.nl

ripevent2013@gmail.com
https://www.facebook.com/shuddershop
Blijf op de hoogte via ripevent.nl


RIP [Rock In Purmerend] is elke twee maanden, een event met vette acties, geweldige bands en meer! Dus wees erbij want RIP event is voor iedereen. Het event is geheel non-profit en word georganiseerd door vrijwilligers. Zij worden daarin gesponsord door Clup Welzijn en Shudder.

Over Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!