RIP event luidt de zomer in met bluesrock & barbecue


RIP PurmerendOp 26 juni luidt RIP (Rock in Purmerend) de zomer in met een barbecue en een optreden van drie bluesrock bands. Om 17:00 uur Is de aanvang van de American Barbecue. Om 20:30 begint het evenement in jongerencentrum Com-ic. (Foto: Van Asselt Perspectives).

RIP [Rock In Purmerend] is elke twee maanden, een event met vette acties, geweldige bands en meer! Dus wees erbij want RIP event is voor iedereen. Het event is geheel non-profit en word georganiseerd door vrijwilligers. Zij worden daarin gesponsord door Clup Welzijn en Shudder.

Deze editie eens wat anders. De dag begint met een American Barbecue. Vervolgens zullen drie top bands de avond vullen. Namelijk The Titanium White, drie muzikanten met nieuw eigen werk met een oude feel en zo nu en dan een cover uit de jaren 60. Two Shakes of a Lamb’s tail, psychedelische blues uit Hoorn! Samen met de Blues rock band Along the watchtower, die geinspireerd is door onder andere Jimi Hendrix, komen zij met julie de zomer vieren!

Sponsor Shudder is aanwezig met de vetste sieraden, leuke spullen en RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Over Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. zij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij hun werk sluiten zij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!

Jongerencentrum Com-ic is te vinden aan de Grotenhuysweg 2 in Purmerend. Blijf op de hoogte via ripevent.nl