RIP event final edition!


rip-event-final-editionOp vrijdag 9 december vindt de laatste editie van het RIP event plaats met spetterende optredens van de bands F.U.A., Yoatzin en Anger Machine en ook deze avond is er weer een mosh off, een winactie en de jaarlijkse uitreiking van de Ripper of the year award!

RIP [Rock In Purmerend] is een tweemaandelijks event met vette acties, geweldige bands en meer. Het event is geheel non-profit en wordt georganiseerd door vrijwilligers.

RIP is de afgelopen jaren een begrip geworden in de Purmerendse Rock en Metal scene. In 2013 is Jasmijn van Beusekom samen met een groepje vrijwilligers begonnen met het organiseren van een maandelijks Rock en Metal event in Purmerend.

“Er was geen plek voor liefhebbers van deze muziek genre dus hebben wij zelf een plek gecreëerd”. Sinds de eerste editie van RIP event in 2013 hebben ruim 90 bands opgetreden, vele mensen uit heel het land het RIP event bezocht en hebben er verschillende (win)acties plaatsgevonden.

Op 9 december opent Jongerencentrum Comic (Grotenhuysweg nr 2. te Purmerend) om 20.00 uur haar deuren om ook van deze Final edition weer een rockende avond te beleven dus wees er voor de laatste keer bij!