RIP [Rock In Purmerend] event – End of the year edition!


RIP event in purmerendOp  18 december, 20:00 uur gaan de deuren open van jongerencentrum Com-ic voor
RIP [Rock In Purmerend]. Deze avond komen er drie bands uit diverse metal genres, Denim & Leather, LEO en Chainsaw  (o.a. met een gestoorde bloederige liveshow)… 

Het event is geheel non-profit en word georganiseerd door vrijwilligers. Zij worden daarin gesponsord door Clup Welzijn en Shudder.

Programma
On stage: Chainsaw, thrash metal met gestoorde en bloederige live show, deze moet je gezien hebben! LEO, groovy death-metal met een vleugje anders, deze gasten komen helemaal uit Almelo om met RIPpers een feestje te bouwen. Ook kun je mee komen schreeuwen met Denim & Leather ,zij spelen dé klassieke metal nummers uit de 80’s van onder andere de big 4! Kortom, lekker divers!

Naast deze 3 geweldige bands hebben is er ook weer de RIP-off award. Deze zal worden uitgereikt aan de RIPper van het jaar! Tijdens de bands is er een mosh-off, natuurlijk krijgt de winnaar hiervan een prijs en de titel ‘King of the pit’ voor het komende jaar.


 

Shudder
Sponsor Shudder is aanwezig met de vetste sieraden, leuke spullen en natuurlijk RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Over Clup Welzijn
Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!

ripevent2013@gmail.com
https://www.facebook.com/shuddershop
Blijf op de hoogte via ripevent.nl