RIP event 24: Purmerends Punk ‘n Roll


RIP Event Purmerends Punk 'n RollRock in Purmerend! Eind deze maand is alweer de 24de editie van RIP event. Deze editie op het podium: F.U.A. Panic Tape & Undead Rhythms!

RIP [Rock In Purmerend] is elke twee maanden, een event met vette acties, geweldige bands en meer! Het event wordt georganiseerd door diverse vrijwilligers. Zij regelen de bands, doen de promotie en alles wat er bij de avond komt kijken. Zij worden daarin begeleidt door Clup Welzijn en gesponsord door Shudder.

Deze editie komen er drie van onze eigen Purmerendse bands een vet feest bouwen. Namelijk; F.U.A., met hard rockende punk riffs. Panic Tape, zij spelen Panic Rock, een eigen punky samenstelling van diverse genres. Ook Undead Rhythms zal er deze avond staan, zij spelen een variërend reportoir dat we rock ’n roll/ rapcore noemen, maar nog veel meer invloeden heeft. Be there en feest mee!

Wees erbij op 22 april aanstaande om 20.00 uur in jongerencentrum Com-ic voor een vette avond.

Shudder

Ook sponsor Shudder aanwezig met sieraden, leuke spullen en natuurlijk RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Over Clup Welzijn

Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!

Blijf op de hoogte van alles rondom de RIP Events en Shudder via www.facebook.com/ripevent