Reuring zoekt vrijwilligers!


Nog een maand en dan is het zover: Reuring 2019! Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend en het festivalhart in het Leeghwaterpark weer bol van de meest uiteenlopende voorstellingen. Ook dit jaar zijn er weer veel vrijwilligers nodig om er een fantastisch feest van te maken!

 

Met straattheater, live muziek, theater op locatie en toffe acts biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten.

Reuring vrijwilligers

Er zijn onder andere vrijwilligers nodig als hosts (zowel op zaterdag in de stad, als op zondag in het park), mensen die de kassa’s bemannen en natuurlijk toppers voor in de horeca, er is echt voor ieder wat wils!

Op de website reuring.com vind je de functieomschrijvingen en lees je wat er voor de verschillende functies wordt gevraagd. Voor alle functies geldt dat je minimaal twee dagdelen en minimaal vier uur beschikbaar moet zijn.

Zin om mee te helpen?
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via reuring.com. Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers via vrijwilligers@reuring.com of 06-23587027.