Reuring 2019: straattheater, live muziek en toffe acts


Reuring!!! Nog één maand… Van donderdag 27 t/m zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend en het Leeghwaterpark weer bol van de meest uiteenlopende voorstellingen. Met straattheater, live muziek en toffe acts is het Reuring Festival voor iedereen één groot feest.

Spectaculaire opening

Spectaculaire openingsact van Reuring 2019: Mécanique VivanteHet Reuring festival opent dit jaar weer met een act in de binnenstad! Een parade met sirenes van Mécanique Vivante zal donderdagavond de straten van Purmerend ‘onveilig’ maken. De Franse groep trekt met muzikale installaties door de stad en eindigt op de Koemarkt. Daarnaast zullen er op de Koemarkt verschillende verrassingsoptredens zijn.

Theater op Locatie

Juist die ene voorstelling op die bepaalde plek geeft theater op locatie een extra dimensie. Een respectvolle voorstelling op de oude begraafplaats door de Italiaanse Caterina Moroni, de rustgevende dansvoorstelling ‘Hersenvakantie’ van Vloeistof en de Theatrale Wandeling: Reuring in de Beemster. Kaarten voor deze voorstellingen zijn hier verkrijgbaar.

Swingen en zingen in Reuring Leeghwaterpark

Na het succes van vorig jaar komen Pip & Pelle, Samba Salad en de Fiepbus weer naar de Kidzmiddag op vrijdag. De vrijdagavond staat in het teken van Latin en Salsa met o.a. Edsel Juliet en Joris Linssen & Caramba. Tijdens de Tribute Night op zaterdagavond brengt Purple Project een eerbetoon aan Prince, ABBA Gold een hommage aan ABBA en de Vipers een ode aan Queen. De line-up op de slotdag Reuring Cityslam mag er wezen met namen als Famke Louise, Davina Michelle, Jeangu Macrooy en Suzan & Freek. De Daredevils, dé verrassing van vorig jaar, zijn dit jaar ook weer aanwezig!

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop voor Theater op Locatie op
www.reuring.com.


Zie ook

– Reuring 2019 opent met spectaculaire act in de binnenstad van Purmerend
– Davina Michelle komt naar Reuring 2019

 

NOG GEEN VRIENDJE VOOR EEN TIENTJE?
Reuring kan ieders steun goed gebruiken. Uiteraard kun je ook Vriend worden tijdens het Reuring Festival in de infostand in het Leeghwaterpark.