REUNION brengt het clubgevoel uit de 90’s terug in P3


Zaterdag 13 Mei is er wederom de dansavond REUNION in Purmerend, ditmaal pakt de organisatie het groots aan door de samenwerking met Going back to my Roots aan te gaan. Hierdoor ontstaat er een feest dat zijn weerga niet kent met DJ Orlando en Manie in de grote zaal van P3.

 

Tijdens dit feest komen de heerlijke tunes uit de 70’s, 80’s, 90’s en vroege 2000 voorbij. In die tijd kwam er heel veel goede muziek uit, bewijs hiervan is dat er een heuse revival plaats heeft gevonden. Verwacht Silky Smooth R&B classics, slammin’ oldschool Hip Hop, energieke Swingbeat, Popclassics, Salsa, Merenque en nog veel meer. Gemiddelde leeftijd van de bezoekers deze avonden is tussen de 30 en 45 jaar. Wilt u ook een avondje terug naar uw ‘roots’? Genieten en dansen op heerlijke muziek! Bezoek dan 13 Mei in P3 in Purmerend. Reunion invites Going Back To My Roots.

Zaterdag 13 Mei, P3 Purmerend, 23:00 – 04:00 uur, Tickets € 12,50 (ex fee) Speciale tickets zijn beperkt beschikbaar, Lady – en Early bird tickets. Voor groep tickets (6 of meer) mail naar p3classic@gmail.com.