Restaurant MARIO in Neck introduceert een nieuwe delicatessenlijn


Restaurant MARIO in Neck heeft een delicatessenlijn geïntroduceerd: LINEA GASTRONOMICA. Alessandro, oudste zoon van Mario Uva, heeft een uniek assortiment samengesteld waarmee iedereen thuis een gerecht (piatto) van hoog niveau kan bereiden.

De delicatessen zijn door Alessandro met zorg geselecteerd en door kleine producenten op ambachtelijke wijze bereid. En dit alles in de meest zuidelijke provincies van Italië waar de zon, de zee en de bodem de basis vormen voor de mooiste ingrediënten.

De familie Uva komt uit Zuid-Italië en leerde te koken met weinig ingrediënten en dat wat de natuur hen bracht. Alessandro ontwikkelde een tweede natuur om creatief te zijn en met deze ingrediënten heerlijke gerechten te bereiden. Nog iedere dag waardeert hij de eenvoud van de Zuid-Italiaanse keuken.

LINEA GASTRONOMICA biedt sauzen, pasta’s, risotto en antipasti. Daarnaast hebben we prachtige olijfolie en azijn, vis/groenten/paté in pot (sott’olio), wijn en likeur, koffie en zoetwaren (dolci). Alle delicatessen zijn eerlijk, puur en veelal biologisch. Zij verkopen ook prachtige menu- en geschenkpakketten.

De delicatessen zijn verkrijgbaar in de winkel in Neck, onder hetzelfde dak als het restaurant. Adres: Neck 15, 1456 AA Wijdewormer. Telefoon: 0299 423 949.

De winkel is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 15:00 uur.