Restaurant Amore; absurd-humoristische voorstelling in de Verbeelding


GOLDEN PALACE - RESTAURANT AMORE in theater de Verbeelding in PurmerendEten doen we elke dag. Vaak schuiven we onze kant-en-klaar maaltijd gedachteloos naar binnen. Maar in Restaurant Amore is voedsel pure passie. Iedere avond prikkelt  de beroemde kok van Restaurant Amore met zijn fantastische kookkunst de verborgen oer­instincten van zijn gasten. Liefde, lust, jaloezie, wraak en extase – in Restaurant Amore spatten de emoties van het podium. Op 17 januari in theater de Verbeelding in Purmerend.

Na deze voorstelling zult u uw eten voorgoed met andere ogen op uw bord zien liggen. Met Titus Boonstra, Gerindo Kartadinata, Julia van de Graaff, Isadora Tomasi, Linda Zijl en André Dongelmans. Regie: Ingrid Kuijpers.

VOORAF MINI-MARKT IN DE FOYER

Vooraf kunt u in de foyer snuffelen op een lokale mini-markt met 1 of 2 lokale ondernemers en zijn er boeken te vinden over eten. In een videokiosk kunt u verhalen over eten beluisteren en uw eigen bijzondere eetervaring vastleggen.

NA AFLOOP…

Na afloop van de voorstelling wordt u een bijzondere zintuigelijke beleving aangeboden, waarbij u onder leiding van een van de acteurs eens op een heel andere manier uw eten proeft.

Meer informatie en reserveren kan via de website van Theater de Verbeelding in Purmerend.