Repaircafé verhuist naar donderdagavond


wp3dc4f28f
Wat doe je met een kapotte printer, magnetron of stofzuiger,  of een broek waar een knoop van af gesprongen is? Weggooien? Èg nie! Want ook voor mensen zonder het juiste gereedschap of 2 linkerhanden is er het Repair Café in Wijkcentrum Where, waar mensen die van wanten weten het probleem voor je oplossen.

Nieuwe avond: voortaan op donderdag

Het Repair Café is wel van avond verhuisd: van vrijdag- naar donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur.  De reparateurs van het Repair Café zijn allround reparateurs en/of specialist in elektra, elektronica, computers, meubelen, kleding, uurwerken, etc.

Ben je zelf handig?

Het Repair Café Purmerend is altijd op zoek naar goede allround reparateurs. Specialisten op het gebied van electronica, mechanica, computers, kleding, uurwerken enz. zijn ook uiterst welkom. Stuur een email naar wimkeeskranendonk@planet.nl of kom langs op de eerstvolgende Repair Café avond.

Waar?

Het Repair Café is te vinden in Wijkplein Where in het Tritongebouw. Het adres is Triton 73, Purmerend. Er is ruime parkeergelegeneheid. Plus een gezellige bar en een leestafel.

Het Repair Café Purmerend is opgericht door leden van Milieudefensie Waterland, een lokale afdeling van Friends of the Earth Netherlands.