ReMix korenfestival


Remix Korensfestival in De Rijp vlakbij Purmerend
Zondag 20 maart 2016 wordt de vierde editie van het ReMix korenfestival gehouden, in hotel  De Rijper Eilanden in De Rijp. Na drie volgeboekte festivals in de afgelopen jaren heeft Remix er al weer zin in.

Het festival wordt georganiseerd door Popkoor ReMix uit De Rijp. Een klein maar enthousiast groepje dat al menig korenfestival bezocht heeft en graag zelf gastvrouw is in het prachtige De Rijp.

Dit keer komen koren o.a. uit Gieten, Beltrum, Dordrecht, Purmerend, Zuidoostbeemster, Alkmaar, Amsterdam, De Rijp.

Meedoen aan het festival geeft koren de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het natuurlijk de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. Negentien koren krijgen de gelegenheid om 20 minuten op te treden. In hotel De Rijper Eilanden gebruiken wij de theaterzaal met een prachtig podium in lagen, een piano, licht en geluid en een afwisselend programma.

Ook andere bezoekers en geïnteresseerden zullen zich kunnen vermaken wanneer zij komen kijken en luisteren. Onder het genot van een kopje koffie of ander drankje beleeft u een dag vol muziek!

Entree voor het korenfestival bedraagt € 2,50 per persoon, hiervoor kun je de hele dag in en uit lopen. Dit geldt voor zowel koorleden als bezoekers.

Dos kom allemaal gezellig naar hotel De Rijper Eilanden op zondag 20 maart en geniet van een dag vol mooie en sprankelende muziek, gepresenteerd door 19 verschillende koren.

Voor meer informatie over ReMix, kijk op onze website www.popkoor-remix.nl of bezoek onze facebookpagina.