ReMix Korenfestival De Rijp


Remix Korensfestival in De Rijp vlakbij PurmerendOp zondag 22 maart wordt voor de derde keer het ReMix korenfestival gehouden in  De Rijp. De hele dag treden er verschillende koren op met totaal verschillende muziekstijlen.  Ook koren uit Purmerend doen mee.

poster het remix korenfestval in de rijpVeel popkoren bezoeken het festival, maar ook koren met een andere muziekstijl. Meezingkoren, Ierse folkmuziek, Gospelkoren, Rock koren, Theater Koren en Close Harmony. Dit is ook de opzet van ReMix. Verschillende stijlen, zodat er voor iedere smaak iets in huis is. Ieder koor zingt ca. 20 minuten.

De muzikale begeleiding verschilt per koor. De een zingt zonder begeleiding, de ander met een bandopname, maar de meeste koren worden begeleidt door een pianist. Dit jaar zijn er ook koren die een band mee hebben. Gitarist, bassist, drummer, cajon speler en zelfs violisten.

Het korenfestival is op zondag 22 maart in Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp.  Het eerste koor start om 10:00 uur en het laatste koor zal rond half zeven afsluiten. Entree voor iedereen 2,50 euro voor een hele dag muziek.