Remix Korenfestival 2017


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag 19 maart 2017 wordt de vijfde editie van het ReMix korenfestival gehouden, in hotel  De Rijper Eilanden in De Rijp. Na de volgeboekte ReMixfestivals in de afgelopen jaren hebben zij er weer zin in. Het festival wordt georganiseerd door Popkoor ReMix uit De Rijp. Een klein maar enthousiast groepje dat al menig korenfestival bezocht heeft en graag zelf gastvrouw is in het prachtige De Rijp.
Niet alleen uit de directe omgeving, maar ook van verder weg schrijven koren zich in.

Meedoen aan het festival geeft koren de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het natuurlijk de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. 19 koren van allerlei genres laten op 19 maart hun muziek horen. Ieder koor zingt 20 minuten en dit maakt deze dag vol afwisseling en muzikaal plezier. Popkoren, chantikoren, meezingkoren, close harmony en theaterkoor.  In hotel De Rijper Eilanden gebruiken wij de theaterzaal met een prachtig podium in lagen, een piano, licht en geluid.

Ook andere bezoekers en geïnteresseerden zullen zich kunnen vermaken wanneer zij komen kijken en luisteren. Onder het genot van een kopje koffie of ander drankje beleeft u een dag vol muziek! Van 10.15 uur tot 18.15 uur is iedereen van harte welkom.

 

Entree voor het korenfestival bedraagt € 2,50 per persoon, hiervoor kun je de hele dag in en uit lopen.

 

Dus kom allemaal gezellig naar hotel De Rijper Eilanden op zondag 19 maart en geniet van een dag vol sprankelende muziek, gepresenteerd door 19 verschillende koren.

Voor meer informatie over ReMix, kijk op de  website www.popkoor-remix.nl of bezoek de facebookpagina.