Recept van Judith – Gerookte zalmsnippers met ravioli in een Boursinsausje


recept van judith zalm met ravioliLife’s good! Vooral hier in Frankrijk waar ik op dit moment op de camping zit… Geniet weer van dit heerlijke recept van Judith.  Zo te zien een prima recept voor in de tent 😉

Nodig:

  • Ravioli
  • Zalmsnippers
  • Boursin
  • Scheutje melk
  • Sjalotje

Verder

  • Sla met vinaigrette
  • Stokbrood
  • Lekker glas frisse witte wijn

Kook de ravioli beetgaar en giet af.

Doe de zalmsnippers met een scheutje olijfolie in een koekepan, roer daar de Boursin door en dan de warme ravioli.

Snipper een sjalotje erdoor en voeg een scheutje melk toe, om het iets smeuiiger te maken.

Lekker met een gemengde sla, hier op de foto met eetbare bloemen, stokbrood en een lekker glas frisse witte wijn.