Rauwheid, allesomvattende eerlijkheid en letterlijk en figuurlijk blootgeven


About Lucian in Theater De Verbeelding in PurmerendIn het dansconcert About Lucian gaan Jens van Daele en zijn collectief Burning Bridges op nietsontziende wijze aan de haal met het geschilderde gedachtegoed van de in 2011 overleden Britse kunstschilder Lucian Freud.  Binnenkort in Theater de Verbeelding te Purmerend.

Rauwheid, allesomvattende eerlijkheid en letterlijk en figuurlijk blootgeven staan centraal in dit nieuwe energieke dansconcert van Van Daele en zijn team.

Burning Bridges bestaat ditmaal uit een internationaal gezelschap van bevlogen dansers en muzikanten. Zij gaan in About Lucian op zoek naar hun eigen ware ik en brengen het indringende oeuvre van Lucian Freud tot leven. About Lucian gaat bovenal over uithoudingsvermogen.

De Volkskrant***: ‘Slimme choreografie, treffend gedanst.’

Compositie & live muziek: Richard van Kruysdijk & Raphael Vanoli
www.jensvandaele.com

 De voorstelling is op zaterdag 4 april te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 13 euro (vriendenpas/CJP/65+ 11 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.