PurVak in de kerstvakantie 2019


Ook in de kerstvakantie van 2019 is er natuurlijk weer PurVak! Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant organiseren weer veel, heel veel leuke (sportieve) activiteiten, cursussen en workshops. Alle activiteiten zijn gratis!

Spurd organiseert sportieve activiteiten voor Purmerendse kinderen en jongeren. De PurVak is in diverse sportzalen, ook zijn er PurVak-activiteiten in het Leeghwaterbad. Speciaal voor leerlingen van het middelbaar onderwijs is er een avondprogramma. Clup Welzijn is een organisatie voor welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening. Wij zijn er voor de inwoners Purmerend en de Beemster.

Ook tijdens de PurVak is er voor kinderen en jongeren van alles te doen op onze locaties. Bij Cultuurhuis Wherelant kan iedereen cursussen en workshops volgen op het gebied van beeldende kunst, fotografie, vormgeving, theater en dans. Tijdens PurVak zijn er creatieve- en theater- of dans workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar. En alle activiteiten, cursussen en workshops zijn gratis!

Programma Purvak

Kijk voor het complete programma op de website van Spurd.

PurVak kerst vindt plaats van maandag 23 december 2019 – 9:30 tot vrijdag 3 januari 2020 – 22:00