Purmerkerk familiekerstfeest: Wat een verhaal!


Ook dit jaar wil de Purmerkerk op een bijzondere manier het familiekerstfeest vieren. De vaste elementen van het kerstfeest zullen zeker niet ontbreken: kaarsen, licht, warmte, kerstliederen, ontmoeting, hapje en drankje. Maar dat is zeker niet alles. Er klinkt ook een heel bijzonder verhaal deze avond!

 

Frans Limburg neemt ons mee in een inspirerend verhaal rond de geboorte van een bijzonder kind. Frans is een bijzonder goede verhalenverteller, hij weet ons als geen ander mee te nemen in het verhaal. Komt dus allen luisteren, zingen en vooral meedoen met ons familiekerstfeest. Iedereen met of zonder familie is daarvoor van harte uitgenodigd en welkom.

Datum: maandag 24 december
Tijd: 19:00 in de Purmerkerk, Westerweg 50, Purmerend’
Voor meer informatie: ds. Henri Frölich E: ahfrolich@gmail.com
www.purmerkerk.nl

De toegang is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden.

Verhalenverteller Frans Limburg
Als verhalenverteller is Frans Limburg actief voor cultuurproducent Stadsavonturen uit Utrecht, waar hij lid is van het team vertellers, entertainers en musici. Hij heeft ook werken op zijn repertoire staan voor harmonie-/fanfare orkest met acteur/verteller, waaronder Ahab!, De Verschrikkingen van het IJs en de Duisternis en Goeree-Overflakkee – leven met wind en water. Werken die hij met heel veel plezier uitvoert, vanwege de chemie tijdens het samenwerken met orkest en dirigent en de affiniteit met de HaFaBra wereld vanuit zijn eigen verleden als blazer. Frans Limburg woont in Purmerend!