Purmerend Skate Event in het Leeghwaterpark


Skateboarden op de skatbaan in het parkNa het enorme succes van vorig jaar is er op zaterdag 28 mei voor de tweede keer een groot Skate Event op de skatebaan in het Leeghwaterpark. Deelname is gratis.

In november 2014 is de vernieuwde skatebaan in het Leeghwaterpark officieel geopend door wethouder Geoffrey Nijenhuis. Deze opening was een mooie bekroning op een reeks jongeren projecten waarbij Purmerendse jongeren zelf invloed hadden op het ontwerp voor de nieuwe skatebaan.

Het Purmerend Skate Event is een event voor skateboarders, inliners, bmx’ers en steppers en wordt ook dit jaar weer georganiseerd door jongeren die zelf ook actief zijn op de skatebaan.

Het programma bestaat uit verschillende wedstrijden en er is uiteraard ook gelegenheid om vrij te skaten. DJ Ill Skillz is de hele dag aanwezig dus ook voor de mensen die (nog) niet willen skaten wordt het een gezellige dag!

Wil jij ook mee doen aan een van de wedstrijden? Schrijf je dan in op de dag van het event!

  • Step en bmx: inschrijven tussen 10.00 en 10.30 uur
  • Inline en skateboarden: inschrijven tussen 15.00 en 15.30 uur.

Deelname is gratis!

Tijdens het programma zijn er ook momenten waarop iedereen vrij op de baan kan skaten, dus neem vooral je skate spullen mee. Ook als je niet wilt mee doen aan de wedstrijden.

Het Skate Event in Purmerend is op zaterdag, 28 mei, 2016 van 11:0019:00 uur in het Leeghwaterpark.