Purmerend ondersteboven van het Magic Circus


magic-circus-sottosopre-in-purmerendVan vrijdag 23 tot en met zondag 25 september is het Magic Circus in Purmerend te vinden naast Winkelcentrum Weidevenne. Sottosopra (Italiaans voor ondersteboven) is de naam van de gloednieuwe voorstelling van Magic Circus. En niet voor niks…

Alles ondersteboven

Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze, zonder vangnet. En een acrobaat die op een wankele toren van stoelen een handstand maakt. Reuze spannend én allemaal ondersteboven!

Clown Jofri is Nederlands kampioen goochelen en clownerie is het gezicht van het Magic Circus en heeft hoogtevrees. Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en Lilly, de slimste geit van Nederland.

Geen gewoon circus

Magic Circus isgeen gewoon circus. De voorstellingen zijn snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Het is goed om dingen eens van een andere kant te bekijken. Soms zie je ondersteboven meer. En dat doet Magic Circus in 2016 opnieuw: een andere kijk op circus bieden en daarmee ook op ons jachtige dagelijkse leven.

Data en tickets

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 september is de show dagelijks om 16.00 uur te beleven naast Winkelcentrum Weidevenne aan de Darwinstraat / Australiëlaan. Tickets kosten tussen de € 10,- en € 18,- en zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online opwww.magic-circus.nl. De circuskassa is een uur voor iedere show geopend. Bezoekers wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te komen. De circustent staat praktisch naast Station Weidevenne en direct aan de Bushalte Canberrastraat (Bus 125).