27 juni – RIP Punk


RIP PUNK

Eind deze maand is de 14de editie van RIP – ofwel  Rock In Purmerend. Dit keer een punk editie, met F.U.A, The Snuff Queens, 2 Years to Apocalypse en Undead Rhythms.  Plek: Jongerencentrum Com-ic. 

RIP [Rock In Purmerend] organiseert elke twee maanden een event met vette acties, top bands en meer! Het wordt georganiseerd door diverse vrijwilligers. Zij regelen de bands, doen de promotie en alles wat er bij de avond komt kijken. Zij worden daarin begeleid door Clup Welzijn en gesponsord door Shudder.

Punk editie

Tijdens deze punk editie zijn er vier bands. De eerste is F.U.A uit Purmerend. Ze zijn al twee keer eerder op RIP geweest, waarvan één keer voor hun CD presentatie. F.U.A is een punk band die het in de eerste plaats vooral gewoon leuk vindt om te spelen.

De tweede band is Undead Rhythms. Zij zijn, zoals ze het zelf beschrijven, een Purmerendse Metalband met een Hardcore, Trash, Punk, Ouwe school Nederhop Rock & roll repertoire, met een dosis droge Hollandse humor.

De derde band deze editie is 2 Years To Apocalypse. 2YTA is een metalcore band uit Amsterdam, met invloeden van onder andere Bring Me The Horizon, Northlane en Memphis May Fire.

Tot slot de vierde en laatste band van deze editie. The Snuff Queens zijn de tweede punk band in juni, en ze spelen graag hard! Deze trash punk band maakt van deze editie de punk editie.

Time& Place2Be

De punk editie van RIP is op 27 juni  om 20.00 uur in jongerencentrum Com-ic, Grotenhuysweg 2 in Purmerend.

Mazzeltje

Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle spullen van sponsor Shudder.