Pudding Tarzan (6+) in De Kleine Verbeelding


september-25-maxtak-2Pudding Tarzan is een vrolijke en muzikale voorstelling (6+), gebaseerd op het beroemde boek van de Deense schrijver Ole Lund Kirkegaard. De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3 in Purmerend.

De voorstelling vertelt het verhaal van Iwan Olsen. Iwan is nogal klein voor zijn leeftijd en spierballen krijgen wil ook maar niet lukken. Zijn klasgenoten pesten hem hierom en noemen hem Pudding Tarzan. Maar Iwan, gespeeld door Marijn Klaver (oud NKTer), laat zich niet op zijn kop zitten. Met zijn geweldige gevoel voor humor en zijn rijke fantasie gaat hij de pestkoppen te lijf.

Pudding Tarzan wordt gespeeld door een zeskoppig ensemble van acteurs en musici, dat het publiek meeneemt in een verrassende mix van hilarische scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. Pudding Tarzan ontroert, grijpt je bij de keel en toch loop je, door de opzwepende muziek en de grappige liedjes, vrolijk de zaal uit.

Bewerkt door Gouden Griffel-winnaar Simon van der Geest; muziek Helge Slikker. Met deze voorstelling biedt MaxTak verzet tegen het pesten. www.maxtak.nl

De voorstelling is te zien op zondag 25 september 15.00 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

De kaarten kosten 9 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen tot 13 jaar. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.