Proeflessen dans, edelsmeden, schilderen en boetseren Cultuurhuis Wherelant


In de week van 24 t/m 28 september kunnen geïnteresseerden voor slechts € 5,- meedoen met diverse proeflessen bij Cultuurhuis Wherelant. Een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. De proeflessen zijn bedoeld voor mensen die serieus overwegen om een cursus te volgen. Bij voldoende animo gaan de cursussen een week na de proefles van start.

 

Afrikaans dansen
De cursus Afrikaans dansen is een toegankelijke danscursus. Ook mensen zonder danservaring kunnen met een gerust hart meedoen omdat de docent iedereen meeneemt met zijn aanstekelijke enthousiasme. Probeer het eens uit tijdens de vrolijke, intensieve proefles op maandag 24 september  van 19.30 -21.00 uur. 

 

Ballet workout
Dansdocent Laura Schrijen heeft een les ontwikkeld waarin zij de elegante ballettechniek combineert met  bodyweight fitnessoefeningen. Ideaal om mooie krachtige en lange spieren, flexibiliteit én een elegante houding te ontwikkelen. Dit is bij uitstek een workout voor meer energie èn ontspanning. Voor deze les is geen dansachtergrond nodig. Ervaar het zelf op donderdag 27 september van 20.15 tot 21.30 uur.

 

Edelsmeden
De cursus edelsmeden is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor sieraden en edelsmeden. Bij deze cursus leert u de ambachtelijke technieken zoals zagen, vijlen, smeden, buigen, solderen, schuren en polijsten. Door de individuele aanpak is de cursus edelsmeden geschikt zowel beginners als gevorderden. De proefles is op dinsdag 25 september van 13.00-15.00 uur.

Basis boetseren en beeldhouwen
Bij deze basiscursus werken de deelnemers met diverse materialen en technieken. Boetseren kan in klei of boetseerwas, u maakt structuren met ijzerdraad, gaas en gips. Bij beeldhouwen wordt gewerkt met verschillende types zachte en harde steen. Kom het zelf ervaren op dinsdag 25 september van 14.00-16.00 uur of op woensdag 26 september van 19.30-21.30 uur.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor een proefles kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. Meer informatie over de cursussen staat op www.wherelant.nl, u kunt ook contact opnemen met de administratie via (0299) 434 777. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.