Proefles Afrikaans dansen bij Cultuurhuis Wherelant


proefles-afrikaans-dansen-bij-cultuurhuis-wherelantBij Cultuurhuis Wherelant kun je maandag 3 oktober van 19.30 tot 21:00 uur meedoen met een proefles Afrikaans dansen, dit is de 1e les van de cursus van 12 lessen.  Bij Afrikaans dansen wordt met veel energie en plezier gedanst op traditionele ritmes uit  Afrika.

Docent Pape Assane Sow is een geboren danser. Zijn energie en liefde voor de dans werken aanstekelijk, u kunt dit nu zelf ervaren door een keer mee te doen.

Veelzijdig talent

De cursus Afrikaans dansen is een toegankelijke danscursus. Ook mensen zonder danservaring kunnen met een gerust hart meedoen omdat de docent iedereen meeneemt met zijn enthousiasme. De docent is een zeer getalenteerd danser die in zijn vaderland Senegal vele prijzen in de wacht heeft gesleept. Hij werkte onder andere als danser en acrobaat van het Nationaal Ballet van Senegal en trad bij verschillende tournees door Europa op als hoofdsolist. In 1998 kwam hij naar Europa en vestigde zich in Nederland waar hij al vele jaren zijn passie en traditie deelt door middel van dans.

 

Aanmelden voor de proefles

Geïnteresseerden kunnen meedoen met de proefles door zich aan te melden via info@wherelant.nl of via 0299 – 434 777.  Deelnemers aan de proefles betalen € 10,-

U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over het cursusaanbod staat op  www.wherelant.nl