Probeer badminton


Het nieuwe seizoen van de Purmerendse Badmintonvereniging Bavio is weer gestart. Jeugd, competitiespelers en recreanten zijn weer volop aan het trainen en spelen. Om meer mensen in aanraking te laten komen met badminton is september kennismakingsmaand bij Bavio. Jong en oud is welkom om vrijblijvend kennis te maken met deze dynamische racketsport.

Badminton is een sport waarbij je bijna alle spieren in je lichaam traint en die toegankelijk is voor iedere leeftijd en niveau. Daarnaast is badmintonnen bij Bavio ook gewoon gezellig. Belangstellende jeugd en recreatieve spelers kunnen op maandagavond kennis komen maken. De training voor de jeugd begint vanaf 19:00 uur, die van de senioren vanaf 20:00 uur. Diegene die al eerder hebben gebadmintond kunnen op maandag- of woensdagavond vanaf 20:00 uur langskomen om een avond mee te spelen. Zie onze site www.bavio.nl voor alle trainingsdagen en tijden.

Badmintonvereniging Bavio is opgericht in 1969 en de grootste badmintonvereniging van Purmerend. Op maandagavond wordt er gespeeld in Sporthal De Vaart, op woensdagavond in Sporthal De Beuk. Voor meer informatie en/of inschrijven bezoek de site www.bavio.nl of mail info@bavio.nl.