Nieuwe gemeentegids + prijswinnaars fotowedstrijd


In mei organiseerde de gemeente een fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids 2014-2015. Dit zijn de prijswinnende foto’s (van boven naar beneden) van Fazli Habiboellah, Barend Schulte en Alex Voorloop.  De nieuwe gemeentegids is vanaf volgende week af te halen.

prijswinnar2

prijswinnar3

prijswinnar1

Tijdens de bijeenkomst hebben de winnaars een waardebon gekregen en ontvingen zij hun ingelijste foto’s. Ook waren zij de eersten die de gids konden bekijken en mee naar huis mochten nemen.

Verspreiding gemeentegids

De gemeentegids is vanaf volgende week af te halen op verschillende openbare locaties. De gids wordt dit jaar niet meer huis-aan-huis verspreid, maar is op te halen bij openbare locaties zoals: het stadhuis, het Werkplein, de Milieustraat, het Purmerends Museum, de bibliotheek, het Waterlandziekenhuis, Wijkplein Where en verzorgingshuizen.

Digitale gemeentegids

De gemeentegids is ook te bekijken op www.purmerend.smartmap.nl of via de GemeentegidsApp in de Appstore of Google Play. Inwoners die niet in staat zijn de gemeentegids op te halen kunnen dit doorgeven aan het Klant Contact Centrum via (0299) 452 452 of kcc@purmerend.nl.

De winnaars

prijswinnaars

Van links naar rechts:  Yana Spelt van Akse Media, Fazli Habiboellah, wethouder Mario Hegger, Alex Voorloop en Barend Schulte.