Presentatie bands van De Popfabriek in P3


logo de popfabriek in P3 PurmerendAcht weken lang oefenden zij zich de blaren op hun vingers, de jonge muzikanten van De Popfabriek. Het resultaat is op zondag 22 mei te horen. Dan presenteren vier bands zich op het podium van P3. Ook heeft De Popfabriek een schoolband van het Da Vinci College uitgenodigd om op te komen treden. 

In De Popfabriek worden beginnende en gevorderde popmuzikanten begeleid in blokken van acht weken. Onder leiding van bandcoach Auke Haaksma werken zij naar een presentatie toe in de professionele omgeving van poppodium P3 Purmerend. De Popfabriek verzorgt ook workshops voor het voortgezet onderwijs. Uit deze workshops ontstaan vaak groepen die zich inschrijven voor De Popfabriek. Ook volwassenen kunnen terecht bij De Popfabriek.

De presentatie op zondag 22 mei is in de kleine zaal en begint om 15.00 uur. De entree is gratis. Een aanrader voor iedereen die wel eens wil horen waar deze jongeren toe in staat zijn.

Op dinsdag 24 mei aanstaande begint het laatste blok van De Popfabriek in dit seizoen. Voor meer info: www.depopfabriek.nl,  zie ook facebook.com/DePopfabriek