Popje hou je muil… in Theater de Verbeelding


08-10-servaes-feiks-huis-popje-hou-je-muil-hr-concept-art-direction-lopezlab-fotograaf-monica-ragazzinni-200Zaterdag 8 oktober speelt Feikes Huis met Servaes Nelissen& Ilse Warringa in Purmerend de voorstelling Popje hou je muil. Een muzikale komedie vol absurde, herkenbare en burleske scènes. Urgente vrolijkheid in sombere tijden.

Ferry ontmoet Meta bij de zeeleeuwen in Artis. Ze trouwen en beginnen samen Schoenenhuis Fermeta. Na een tijdje botert het niet meer zo goed tussen het stel.

Ferry wordt zwijgzamer en trekt zich terug in het magazijn om schoenendozen te pletten. In de winkel praat Meta de schoenen goede moed in. Schoenenhuis Fermeta is toe aan een nieuw concept. Ze bedenken ‘De Knotsgekke Snuffeldagen’. Alle schoenen moeten de deur uit. Deze uitverkoop moet de weg openen naar een fris en nieuw begin.

Een muzikale komedie vol absurde, herkenbare en burleske scènes. Urgente vrolijkheid in sombere tijden! Ilse Warringa en Servaes Nelissen vonden elkaar middels hun schoenenverslaving. Ilse heeft met 465 paar er net iets meer dan de 436 van Servaes. Tijdens een praatgroep opperde therapeut Bert Steunzool een voorstelling hierover te maken.

De voorstelling krijgt 4 en 5 sterren in de pers.

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!

Vanwege het 25 jarige jubileum van De Verbeelding  is dit een ‘kwarteeuw speciaal’ voorstelling: Iedere bezoeker krijgt op vertoon van een 25 biljet aan de kassa, ongeacht waarvandaan, 2 kaarten voor een volgende voorstelling.