Popfabriek – popvibrations workshops en optredens in Purmerend


Optredens, workshops, presentaties, vocal stage en jamsessie; op 3 december staat P3 bol van de activiteiten voor de liefhebbers van popmuziek. De Popfabriek biedt deze middag een gevarieerd programma voor en door lokaal talent, maar ook met enkele bekende namen. Leeftijd: vanaf 10 jaar (tot 80+).

De bekendsten daarvan zijn: Kim de Boer, die als finaliste bij de eerste editie van The Voice Of Holland de strijd aanging met Ben Saunders. Zij verzorgt een zangworkshop; maar ook Roy Beukers, gitarist Van Velzen is een bekende naam. Hij geeft de workshop gitaar.

Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur starten er workshops Zang, Percussie, Gitaar en Songwriting.

De Bandworkshops voor gevorderden en beginners duren anderhalf uur en starten om 13.00 en 14.30 uur.

Tussen 13.00 en 16.30 is er een Vocal Stage in de foyer. Dit is een serie korte optredens van verschillende zangers en zangeressen. In dezelfde tijd treden er diverse bandjes op in de kleine zaal.

Om 16.30 begint de presentatie van de workshops in de kleine zaal. De workshopleiders openen de presentatie met een waanzinnig optreden. De middag wordt afgesloten met een jamsessie.

Wie wil deelnemen aan één of meer workshops, of aan de Vocal Stage, kan zich opgeven via a.muller@muziekschoolwaterland.nl. Geef in je mail je leeftijd op, welke workshop(s) je wilt volgen en of je beginnend, gevorderd of professioneel bent.

Deelname kost € 7,50 voor de hele middag. Toehoorders betalen hetzelfde bedrag voor deze gezellige middag, support your locals! Betalen kan bij de ingang van P3.