Pink Floyd Tribute band met muzikanten uit Purmerend e.o. in P3


moods-uit-purmerend-speelt-pink-floyd-in-p3In Pop- en Cultuurpodium P3 komt er een Pink Floyd Tribute band met muzikanten uit Purmerend e.o.

Moods is een coverband gevormd door muzikanten uit Purmerend en omgeving die al sinds de jaren ‘80 in wisselende samenstelling met elkaar muziek maken. Eind 2014 besloten ze als Pink Floyd tribute band verder te gaan en zijn ze een project gestart met als doel “Dark side of the Moon” te kunnen uitvoeren. Na een eerste ronde optredens met als klap op vuurpijl een goed ontvangen optreden in P3 te Purmerend besloten ze verder te gaan en andere nummers van de legendarische band Pink Floyd te gaan spelen. Onder andere nummers als ‘Shine on’, ‘Wish you were here’,‘Hey you’, ‘Comfortably numb’, ‘Another brick in the Wall’ en ‘Sorrow’ staan nu op hun setlijst.

Moods bestaat uit gitarist/zanger Peter van Dijk, saxofonist/zanger Joost van de Wal, zanger Clemens Roosendaal en de zangeressen Danielle van Zelst, Karin Meijn en Ilone Kops, bassist Marco van Riessen, drummer Harold Visser en toetsenist Marcel Visser.

Moods – Pink Floyd Tribute, zaterdag 12 november, aanvang 21:00 uur, Voorverkoop €7,50 (ex fee) en Deurverkoop €12,-, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl