Peuter en Kleuterlessen op de NKT Theaterschool in Purmerend


peuter en kleuterlessen bij NKT theaterschool purmerendDe NKT Theaterschool geeft sinds kort ook theaterlessen aan leerlingen van 2,5 en 3 jaar en ook aan 4 en 5 jarigen. Peuters en Kleuters dus. Daarnaast uiteraard ook gewoon nog aan 6 t/m 20 jarigen. De kleuter- en peutergroepen starten in november.

 NKT Kleuter 2e groep start november 2015

NKT Kleuter! De NKT Theaterschool start op donderdag 19 november as een tweede cyclus theaterlessen voor kleuters! Deze tweede cyclus zijn tien lessen dansexpressie! De lessen duren 45 minuten en worden gegeven op de donderdagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur. Dansexpressie is een combinatie van dans en spel en vormt een mooie voorbereiding op de lessen op de NKT Theaterschool. De bewegingskwaliteiten, fantasie, het lef en spelplezier van het kind worden ontwikkeld. Voor kinderen uit de groepen één en twee van de basisscholen Dus voor 4 en 5 jaar. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docent. De kosten zijn € 85,-. Aanmelden via info@nkt.nl o.v.v. 2e cyclus NKT Kleuter!

NKT Peuter start 2e groep november 2015

NKT Peuter! De NKT Theaterschool start een 2e cyclus Peuter lessen op 16 november as. Zoals het gebruikelijk is op het NKT zullen we op een prettige en speelse wijze uw peuter kennis laten maken met dans, muziek en theater. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 2 ½ t/m 3 jaar. De peuters zullen op verschillende soorten muziek hun eerste stappen zetten op beweging – en dansgebied. Als vader, moeder, opa, oma, oppas bent u van harte welkom om aan de kant uw peuter te zien dansen. Graag 1 ouder of begeleider per leerling, dit om de rust in de les te waarborgen. Aan het eind van de cyclus krijgt u in de laatste les de gelegenheid om meerdere mensen mee te nemen en maken we er samen met de peuters een gezellige eind les van! De cyclus duurt tien lessen van 45 minuten op de maandagochtend van 10.15 tot 11.00 uur of van 11.15 tot 12.00 uur. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docent. De kosten zijn € 85,-. Aanmelden voor de 2e cyclus NKT Peuter kan via info@nkt.nl o.v.v. NKT Peuter!

NKT Theaterschool is te vinden aan de Gedempte Singelgracht 16, 1441 AP in Purmerend
Telefoon 0299-434325.
www.nkt.nl
facebook: NKT