Petra Berger ‘Tribute to Streisand’ in Theater De Purmaryn


Zangeres Petra Berger brengt in Theater de Purmaryn een eerbetoon aan haar grote voorbeeld Barbra Streisand – met speciale gast: Remko Harms.

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde in 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder verjaardagsconcert. Op woensdag 10 januari 2018 vindt dit concert plaats in theater De Purmaryn in Purmerend.

Speciale gast: zanger Remko Harms

De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber ‘live’ te horen. Om dit veelzijdige repertoire te vertolken, is een topzangeres als Petra Berger nodig. Samen met haar band brengt zij fraaie vertolkingen van klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’.
Petra ontvangt als speciale gast de veelzijdige zanger Remko Harms. Zij zullen samen de hits van het album ‘Guilty’ ten gehore brengen. Remko was jarenlang lid van Gordons ‘LA The Voices’ en speelde mooie rollen in diverse musicals. Een van de hoogtepunten in zijn carrière was zijn optreden met Barbra Streisand tijdens haar concert in de Amsterdamse Ziggo Dome in 2013. In aanvulling op de muziek vertelt Petra het boeiende levensverhaal van Streisand. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, haar ambities, haar perfectionisme en haar angsten.

Awards

Petra Berger is zelf ook een award-winnende zangeres met gouden en platina cd’s op haar naam. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op, en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig.  Petra keert hiermee terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden.

“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

DATUM EN LOCATIE: 10 JANUARI 2018 THEATER DE PURMARYN IN PURMEREND AANVANG: 20.15 UUR

TICKETS: VIA DE KASSA VAN THEATER DE PURMARYN TELEFONISCH:  0299 – 432 205

ONLINE:  https://depurmaryn.nl/programma/petra-berger/