Petitie bomenlaan Purmerweg: luistert de gemeente Purmerend naar de burger????


Purmerenderweg bomenlaan dreigt gekapt te wordenInmiddels hebben ruim 1100 mensen hun steun betuigd aan de petitie STOP DE BOMENKAP! PURMERWEG PURMEREND. We zijn benieuwd of de politiek in Purmerend aansluiting vind met hun achterban: de gewone Purmerendse burger! Ondertekenen van de petitie kan nog steeds! Doen, dus…

 

De gemeente Purmerend heeft een vergunning afgegeven om alle 38 ruim 30 jaar oude bomen aan de Purmerweg – tussen de Churchillaan en de Purmerringvaart – om te hakken. Dit vanwege het verbeteren/vernieuwen van het wegdek. Een drietal families uit de Wheermolen is in actie gekomen. Je kunt  online de  petitie tekenen voor het behoud van de monumentale bomen.
Frank Bleekemolen, een van de initieatiefnemers: “Onze groene toegangspoort naar ondermeer begraafplaats, kinderboerderij, nieuwe skatebaan, zwembad, speeltuin, Leeghwaterpark en onze autoluwe verbinding met ons mooie Polder en dijklandschap moet bomenrijk blijven!.Kom op Purmerendse Partijen durf kritisch naar de huidige plannen aan de Purmerweg te kijken. Verbind u net als vele Purmerenders om gezamenlijk de voorgenomen kap op te schorten!”