Per 26 juni weer bootjes te huur in natuurgebied Ilperveld bij Amsterdam 


Vanwege de door de overheid aangekondigde versoepelingen is het vanaf 26 juni 2021 weer mogelijk in het Ilperveld boten te huren.

Het is fascinerend om door het uitgestrekte veenweide gebied van het Ilperveld zelf rond te varen. U kunt genieten van weids water, smalle slootjes, mooie rietkragen, ontluikende bloemen en waterplanten en natuurlijk de talloze vogels die in het gebied rondvliegen. In het Ilperveld zijn bijzondere planten en dieren te zien en het heeft een interessante ontstaansgeschiedenis.

Op de aangegeven uitstapplaatsen is het een belevenis om op trilveen te lopen of u kunt rustig te genieten van de stilte en het ruisen van het riet! Kortom: beleef dit natuuravontuur. U kunt bij ons na reservering via de website gebruik maken van fluisterbootjes, roeiboten of kano’s om het gebied te verkennen. Op ons terras is er de mogelijkheid om na zo’n enerverende vaartocht even bij te komen met een drankje of lekker ijsje.

Er zijn nog wel enige coronaregels waar wij ons aan dienen te houden, zoals: anderhalve meter afstand houden, personen behorende tot één huishouden kunnen met elkaar in een (fluister/roei)bootje (max.5 volw. +2 kinderen). Anders max. 2 personen in een (fluister/roeibootje). Eenrichtingverkeer op de steiger. Volg verder de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Kijk voor verdere informatie en het maken van een reservering op de website van Landschap Noord-Holland: www.ilperveld.nl