Pasen in het Park – groot evenement bij het Leeghwaterbad


Vrolijk pasen photo pasen4.gifZaterdag 26 maart is er voor families het evenement Pasen in het Park op de speelweide bij het Leeghwaterbad. Er zijn daverende dansshows, spetterende optredens en dj’s en er is als vlammende afsluiting een prachtige vuur- en lichtshow.

Ook zijn er verschillende soorten live muziek en lokale ambachtslieden presenteren hun vakproducten. Kinderen kunnen paaseieren zoeken en eieren schilderen. Spurd organiseert het evenement samen met Purmerenders ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Leeghwaterbad.

Voor families begint een vrolijk Pasen dit jaar zaterdag 26 maart 16.00 uur rond het horecaplein in het Leeghwaterpark! Er is een Magisch Paasbos voor kinderen met verschillende activiteiten en bezoek van Thea Taal en meneer Apenstaartje. De optredens zijn verdeeld over de podia Vuur & Vlam en Betoverde Bomen. Er zijn acrobatische acts, dansshows, Röhnradshows en muzikale optredens van singer songwriter Matthijs Laan, de Purmerendse band Campfire en – bekend van De Wereld Draait Door – rockabillyband The Wieners met een grote variatie aan covers. Zij brachten afgelopen januari de vierde cd uit. Ook is er een show van circusacts, met daaraan gekoppeld een gratis workshop.  Wandelend tussen de podia en het horecaplein zijn er lokale ambachten te zien en de handgemaakte producten te koop. Vuurshow Eclipse is de spectaculaire afsluiting van Pasen in het Park met een adembenemende show van vier vuurartiesten met verschillende vuurtools waar de vonken van afspringen. Pasen in het Park eindigt om tien uur.

Pasen in het Park programma 640

Klik op deze link of op de afbeelding om de poster met programma in het groot te zien.

 

 

Kijk voor het programma en nadere informatie op www.spurd.nl en facebook Pasen in het Park. In de komende dagen presenteert Pasen in het Park steeds meer van de activiteiten. De organisatie doet de oproep op de fiets, met de bus of wandelend te komen. Honden en eigen drinken en eten meenemen is niet toegestaan.

De voorverkoop van de toegangskaarten in het zwembad en in het kantoor van Spurd aan de Purmersteenweg is gestart: vanaf twee jaar tot achttien jaar is de toegang € 1,50 en vanaf achttien jaar is de toegangsprijs € 2,50. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen.