P3 weer open met concert Marcel Kapteijn


P3 mag weer open!  Dat vieren ze zondagmiddag 30 januari a.s. met een intiem concert van Marcel Kapteijn (Ten Sharp) & The Raindogs, bestaande uit Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie. Verwacht een mix van intieme songs en rauwe intens gezongen blues. Het belooft een feestje te worden!

Ze hebben nog een aantal andere unieke kleinschalige concerten gepland op de zondagmiddagen.

Springsteen-fans opgelet!  Luister naar liedjes als The River, Born in the U.S.A of I’m on fire vertolkt door niemand minder dan Erwin Nyhoff op zondag 27 februari. Hij trad eerder op Pinkpop en Lowlands èn stond in het voorprogamma van Pearl Jam en Alanis Morissette.

Of kom op zondag 27 maart luisteren naar Erwin Java’s Travel Party. Java, bekend van Cuby & the Blizzards, speelt samen met blueszanger Sean Webster en mondharmonicaspeler Tollak Ollestat de sterren van de bluesy hemel.

JB Meijers geeft op zondag 5 juni met Deltaboy II een vervolg op zijn succesvolle solotour. Hij zal muziek uit de eerste show aanvullen met nieuw werk. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer-songwriter niet. Hij heeft samengewerkt met grote namen als De Dijk, Acda en de Munnik, Carice van Houten, Barry Hay en vele anderen

Kaarten: www.p3purmerend.nl. Hier vind je ook informatie over de regels rondom een bezoek aan P3.