P3 Muziekcafé: “Going around the Country”


Op 28 februari om 20.15 uur is er weer een Muziekcafé in Poppodiom P3 , met als thema: Going around the Country. Het wordt weer een geheel andere avond met rustige luisterliedjes en Country gekleurde songs

Dus kom deze keer zitten en genieten neem een whisky of een andere borrel en zing mee. De huisband zorgt voor een stevig intermezzo met  een aantal bekende namen en gezichten maar ook weer nieuw aanbod.

Singer Songwriters : Tim en Leoniek

Tim van Malssen is al geruime tijd zeer actief in de muziek. Na het conservatorium, waar hij gitaar en basgitaar heeft gestudeerd, heeft hij in diverse bands gespeeld en is hij docent (bas)gitaar, onder andere verbonden aan de Muziekschool Waterland.

Leoniek Mulder staat in het dagelijks leven met veel plezier voor de klas. Daarnaast heeft zij veel gezongen in (gospel)koren en bands.

Tim en Leoniek hebben elkaar leren kennen op een school in Monnickendam, waar Tim muziekles gaf. Toen Tim tijdens een avondje popquizzen in de P3 Leoniek hoorde zingen, was hij gelijk onder de indruk. Ze raakten aan de praat en er ontstond een muzikale klik.

Na een aantal keer samen wat kleine optredens gedaan te hebben, zijn ze gestart als duo. Ze steken graag bestaande nummers in een nieuw, akoestisch jasje.

Dat maakt ons repertoire zeer geschikt om lekker bij te chillen, met een drankje en wellicht een hapje.

Huisband

Lekker stevig rocken met Sabrina, Naud Amandela en Britt en Rob….. daarna gaan we het tempo en het geluid weer wat terug brengen!

Bezoek ook eens de pagina van de huisband op Facebook

Daarna de band van deze avond : 10 String Shuffle

10 Strings Shuffle is een swingend afwisselend muzikaal trio. Het was eerst een duo Dzuana Bakker (zang gitaar) en Jaap Cohen(contrabas). Ongeveer 9 maanden is 10 Strings Shuffle uitgebreid tot trio met Franseco Ljubica(instrumentalist en zanger). Het repertoire is blues country rock folk en eigen nummers. 10 Strings Shuffle wil het publiek vermaken met een afwisselende performance


Muziekcafé op de volgende vrijdagen :  27 maart-24 april – 29 mei

 

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband.

Wil je dit seizoen (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keybord) met de huisband …. het kan allemaal!

De huisband heeft een lijst waaruit je kan kiezen op onze facebookpagina onder notities maar je kan ook zelf een nummer aandragen.  Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !  Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen naar:  Tom@p3purmerend.nl of neem contact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op

We sturen de info toe en zorgen dat het jouw feest